Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεντογλου : Λιπαντικά μοτοσυκλετών REPSOL | ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants : Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.

Τεντογλου : Λιπαντικά μοτοσυκλετών REPSOL | ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants : Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Αντιψυκτικά K2 | ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants
Αντιψυκτικά K2 | ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants from www.tentoglou.gr
Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ.

Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. Χρήστος τεντόγλου is on facebook. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41.

Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021!

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ from www.to10.gr
Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς.

Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος.

Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, μετά απο αυτό του στέφανου ντούσκου στην κωπηλασία, είχε και αυτό χρυσό χρώμα: Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος.

Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, μετά απο αυτό του στέφανου ντούσκου στην κωπηλασία, είχε και αυτό χρυσό χρώμα: Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ.

«Χρυσός» ο Τεντόγλου με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο (ΦΩΤΟ)
«Χρυσός» ο Τεντόγλου με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο (ΦΩΤΟ) from www.alphanews.live
Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος.

Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός.

Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε.